Grotte snorkling

500,-/person
Familie venlig 3 Timer Max 10 personer

Grotte snorkling ved Helligdomsklipperne

Tag med i aftenslyset til magiske Helligdomsklipperne og oplev de mange huler og grotter. Vi sejler fra Gudhjem iført varme 7 mm våddragter i vores ekspeditionsbåde. Ved ankomst afholdes instruktion i snorkling og inden turen går fra naturhavnen ind i Himmerigets port, forbi lyseklippen, den sorte gryde, våde ovn, tør ovn og ned til fuglefjeldet. Efter endt dyk nyder vi medbragte forfriskninger inden vi sejler retur til Gudhjem i aftenslyset.

Historisk Landmark

Gudhjem, Salene og Helligdomsklipperne er tre ikoniske steder på Bornholm med en spændende historie dateret helt tilbage til vikingetiden.

Professional Instruktør

Alle vores ture og kurser afholdes af uddannede instruktører - alle med minimum 10 års erfaring. Du er med andre ord i sikre hænder hos os.

Guidet Tur

Guiden fortæller historier undervejs på såvel sejlturen som under selvedykket. Turen er yderst foto venlig og spektakulær, da vi sejler helt tæt på klipperne.

Praktisk info

Alle almindelige raske mennesker kan deltage. Børn skal have en højde på minimum 125 cm for at deltage. Turen foregår i pro dragter der er varme året rundt.

Wow det lyder fedt.. Vis mig billeder!

Mandag, onsdag & fredag

Som gruppe kan i også alle øvrige dage bestille en lukket tur for 3.000,- inklusiv 6 personer (500,- per efterfølgende person)

18:00 - Omklædning til våddragt

Dit tøj ligger hos os under turen. Værdigenstande og kamera kan medbringes.

18:30 - Afgang fra Gudhjem / Melsted

Pårørende som ikke skal i vandet er velkommen til at sejle med på turen forudsat de har bestilt plads.

18:00 - Grotte snorkling Helligdomsklipperne

Vi starter med en kort introduktion til snorkling og en sikkerhedsbriefing inden vi snorkler afsted.

20:45 - Forfriskninger
Vi serverer en kold forfriskning som afslutning på dykket inden turen går retur til Gudhjem.
21:00 - Ankomst Gudhjem
Omklædning & afslutning.

Book Today

december 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
"Super snorkletur langs Helligdomsklipperne. Vildt at se klipperne fra den side. Super instruktør. 2 børn på 13 og 16 år var lige så begejstrede. Kan varmt anbefales.”
Karen Mohr-Pind
Roskilde
“Snyd ikke jer selv for snorkel tur ud for helligdomsklipperne. Vi synes det var fantastisk at opleve den rå natur på denne måde.”
Lone Hansen
Jylland

Relaterede Oplevelser

Om grotte snorkling er dig er de her oplevelser med garanti også dig!

1.200,-

/person
4 timer

Sæl Safari

Oplev Danmarks største koloni af gråsæler. Tag med til Christiansø, hvor vi i ekspeditionsbåde sejler vi rundt meller alle skær på jagt efter sælerne. Undervejds snorkler vi med sælerne ved Tat, hvor en koloni på +500 sæler bor.

1.200,-

/8 pers.
4 timer

Bådleje

Se den smukke Bornholmske kyst på helt tæt hold fra sandstrand til klippeskær. Sejl selv afsted på strækningen Balka strand - Gudhjem med picnic kurv og snorkel udstyr. Kan sejles af alle - kræver ikke certifikat.

400,-

/person
2 timer

SUP

Intro kursus til dig der gerne vil prøve at stand up paddle (SUP) eller allerede kan det, men blot vil på en guidet tur rundt om Gudhjem til Melsted og Nørresand. Undervejs indtages en medbragt forfriskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is registered on wpml.org as a development site.