Surf Bornholm

Surfskolen der dengang hed Windsurfing Bornholm blev stiftet helt tilbage i 1977 af en meget visionær Bornholmer ved navn Steen Paldan. Han havde året forinden været på ferie på Mallorca, hvor han havde lært at windsurfe og uddannet sig som instruktør. I 1985 overtog en af Steens faste instruktører Per Clausen surfskolen, der blev drevet videre i samme form på samme lokation på Balka strand. Per er min onkel og som ung var der intet jeg hellere ville end, at arbejde på surfskolen. Der krævede dog at jeg tog en instruktør uddannelse og en uddannelse i søsikkerhed. I 1995 overtog jeg surfskolen under Pers vinger efter at havde afsluttet både den danske surf instruktør uddannelse fra Dansk Sejlunion, instruktør uddannelsen i alle grader fra verdens største internationale forbund World Windsurfing Schools samt en fuld søfartsuddannelse med speciale i søsikkerhed fra skoleskibet Georg Stage. Surfingen er blevet et stort del af mit liv. Jeg er nu en fuldvoksen mand på 46 år og bor i et lille hus ud til min ynglings surfstrand på Bornholm. Her surfer jeg med min dejlige kæreste og seje 7 årige datter. I over 20 år har jeg tilbragt sommeren på Balka strand og hvor jeg før der kom børn til rejste på lange udenlandsophold for at surfe under varme himmelstrøg bliver det nu til kortere tur. Jeg har surfet og arbejdet som instruktør på længerevarende ophold på Hawaii, de canariske øer, Malta, Thailand, Filippinerne, Brasilien og i Caribien.

Hvad vil vi!

Vi vil gøre dig til surfer Vi elsker havet og vi er ude og tage del i alt hvad kysten tilbyder året rundt. Vores mål er, at du skal komme til at elske havet og kysten som os. Derfor har vi skabt en lang række af oplevelser, som vi har gjort let tilgængelige, så du kan være med uanset alder og niveau. Men vi vil mere end det! Vi vil knytte dig til havet. Lære dig at færdes sikkert på egen hånd, så du med tiden selv kan tage tage del i glæderne derude.

Teamet

Bjarke

Daglig leder
Med +20 års erfaring som vandsportsinstruktør er det mig der afholder alle vores aktiviteter. Jeg elsker havet, er vokset op med det her på Bornholm. Jeg er maritimt uddannet og surf instruktør certificeret både fra Dansk Sejlsports Union og verdens største surf forbund WWS.

Gustav

Instruktør
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i SUP, surf, kajak, klatring, mountain bike og ribbed´s sejlads. Tidligere erfaring fra streetfood restaurant. Globetrotter og god med et stykke værktøj. Medbygger af vores mobile køkkener og lækre inventar.

Kristian

Instruktør
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i havsvømning, surf, kajak, klatring og maountain bike. Ansvarlig for den daglige drift af huset og vores airbnb værelser.

Patrick

Instruktør
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i UV jagt, sejlads, kajak, klatring og maountain bike. Tidligere køkkenchef og ansvarlig for vores Seaside Dinner arrangementer.

Simon

Instruktør
Uddannet adventure guide fra fra Paul Petersen Idrætsinstitut med speciale i lystfiskeri, sejlads, kajak, klatring og mountain bike. Kender fauna og flora på de danske kyster. Speciale i sanke og outdoor cooking.

Job muligheder

Vi er altid på jagt efter dygtige folk med flittige hænder og varme hjerter.

Brænder du for surfer livet og ønsker et længere ophold på Bornholm høre vi gerne fra dig. Vi har opholdssted, mad og bil. Din opgave vil være at instruerer, slå telte op og ned samt tage elever med på guidede SUP ture afhængig af dine kvalifikationer og om du er uddannet instruktør. Du vil have rig lejlighed til at surfe selv. Perioden er juni – september. 

Vi er på jagt efter en der kan hjælpe os med at formidle historier. Du er selvkørende i SOME og optimalt vil være om du kan drive en Youtube Vlog med video af rimelig kvalitet. Du må gerne “blot” komme for nogle uger og lave enkelte historier. 

Vi har flere små byggeprojekter i gang. Vi skal bruge et mindre team der kan komme og hjælpe til. Er du igang med en tømreuddannelse og kan samle en gruppe omkring dig så send os endelig en mail. Så smider vi fede oplevelser, mad, drikke og rejse i jeres retning for at komme og give en hånd med. 

Er du på gennemrejse så kom og slå dig ned for en tid. Så giver vi maden og opholdet og du vil være sammen med os dagligt med rig mulighed for at opleve Bornholm “indefra”. Du vil skulle hjælpe os hen over dagen med arbejdsopgaver såsom oprydning, vask af sengetøj og rengøring samt komme med på vores ture som hjælper.

This site is registered on wpml.org as a development site.