Windsurfing

Balka strand Daglige kurser Max 8 Personer Livredere

Bliv windsurfer

Hos os lærer at windsurfe efter forbundet World Windsurfing School´s retningslinjer. Kurserne er tilrettelagt så unge fra 6 år kan deltage. Du lærer om vigtigheden af at føle respekt for havet, så både du og dine forældre føler tryghed, når du efter kurset begiver dig ud på egen hånd. Vi sejler med særlige begynder og ”børnerigge” og benytter undervisnings materiale, så det også for de yngste bliver legende let.

Balka - et surfer paradis

Naturen har med Balka strand skabt en bugt med lavt vand med sandbund, hvor man kan bunde. Inde under land er vinden svag til børn og begynderne. Er du øvet og vil have mere vind sejler du blot længere ud.

Internationalt certifikat

Surf Bornholm er øens eneste internationale surfskole. Vi er både uddannet fra verdensomspændende WWS og Dansk Sejlunion. WWS certifikatet giver dig ret til at leje windsurfing udstyr i hele verden når du rejser ud på ferie.

Udstyr & sikkerhed

Vi har altid sprit nyt udstyr fra Goya og Tahe med boards fra 130 - 225 liter og sejl fra 1.0 - 7.8 m2. Alt udstyr er pro light for at gøre det nemmest muligt. Stranden er overvåget af livreddere og vi har hele to følgebåde. Hos os er du i trygge hænder.

Tilmelding & betaling

Booking tilrådes da der er begrænsede pladser. Dit kursus kan frit bookes om indtil 3 dage før kursusstart. I er også altid velkomne til at møde op uden booking - vi vil gøre det bedste for at gøre plads til jer.

1.350,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 11.00 - 14.00 (9 timer på 3 dage)

Begynder kursus

Du kan efter kurset windsurfe selvstændigt, kender sikkerheds bestemmelserne på havet og grundlæggende vigeregler. Manøvrering, vendinger og sikkerhed læres på kurset. Afsluttes med certifikat.

600,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 11.00 - 14.00 (3 timer på 1 dag)

Intro kursus

Kurset er bygget op som begynderkursets 3 første timer. Efter kurset kan du windsurfe dine første kortere stræk. Ønsker at fortsætte til begynderkurset modregner vi hele det betalte beløb.

300,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 10.00 - 11.00 (1 time på 1 dag)

Børne kursus

Opstart af de helt små fra 6 - 8 år. Vi klæder om til våddragter og går direkte i vandet og windsurfer på det lave vand. Instruktøren er hele tiden indenfor få meter. Eleven holdes og støttes hele vejen igennem.

600,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 14.00 - 16.00 (2 timer på 1 dag)

Opfrisknings kursus

Til dig der har windsurfer engang og nu gerne vil tilbage på bræt. Vi starter med en genopfriskning af teori, lader dig snorestarte på stranden og pudser din stil af på vandet. Du kan nu færdes trygt på vandet igen.

1.000,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 14.00 - 16.00 (4 timer på 2 dage)

Pro kursus

Du har taget vores begynder kurus. Du vil nu gerne lærer hurtigere vendinger og freestyle tricks. Vi gennemgår jibe og tack (vendinger) og pudser din stil af for at sejle hurtigere som opstart for at komme i planing.

1.200,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 14.00 - 16.00 (2 timer på 1 dag)

Privat timer

Om du vil forkæles og have instruktørens fulde opmærksomhed eller har helt særlige ting du vil øve er privat timer til dig. Ideels til dig der har svært med balance som ny og pro surfere der vil i planing og jibe.
Psst... Overnatning kan tilkøbes!

Forældre pleje

Vi har indrettet surfskolen som beach lounge med gratis kaffe og lemonade så pårørende der ikke surfer også kan hygge.

Spis mad på stranden

Kalender

december 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
“Det var ret spændende. Hele familien var helt på. Selv den yngste der normalt ikke kan side stille var som suget ind i en ny verden. Tak for stor oplevelse”
Egon Svendsen
Holbæk
“Teenagerne var aktiverede og lærte både at windsurfe og fik nye venner, mens vi blev forkældede i hver vores strandstol med kaffe. Alle havde vi nogle gode dage”
Heidi Andersen
Odense

Surf camp´s

Alle vores kurser kan købes inklusiv overnatning og morgenmad.

2.000,-

/person
3 dage / 2 nætter

Windsurf camp

Begynder undervisning inklusiv leje af udstyr, overnatning, brunch og fællesspisning lørdag aften.

2.000,-

/person
3 dage / 2 nætter

Kite Camp

Begynder kursus inklusiv leje af udstyr samt to nætters overnatning i vores surf cabin.

1.000,-

/person
2 dage / 1 nat

Surf Camp

Tilbring et døgn med surfboards ud til eget surfbreak og fald i søvn til lyden af bølgernes klukken.
Comments are closed.
This site is registered on wpml.org as a development site.