Windsurfing kurser

Windsurfing

Balka strand Daglige kurser Max 8 Personer Livredere på stranden

Bliv windsurfer

Hos os lærer at windsurfe efter forbundet World Windsurfing School´s retningslinjer. Kurserne er tilrettelagt så unge fra 6 år kan deltage. Du lærer om vigtigheden af at føle respekt for havet, så både du og dine forældre føler tryghed, når du efter kurset begiver dig ud på egen hånd. Vi sejler med særlige begynder og ”børnerigge” og benytter undervisnings materiale, så det også for de yngste bliver legende let.

Balka - et surfer paradis

Naturen har med Balka strand skabt en bugt med lavt vand med sandbund, hvor man kan bunde. Inde under land er vinden svag til børn og begynderne. Er du øvet og vil have mere vind sejler du blot længere ud.

Internationalt certifikat

Surf Bornholm er øens eneste internationale surfskole. Vi er både uddannet fra World Watersport Schools (WWS) og Dansk Sejlunion. Hos os modtager du WWS certifikatet der giver dig adgang til at leje windsurf udstyr i hele verden når du rejser på ferie.

Udstyr & sikkerhed

Vi har altid sprit nyt udstyr fra Goya og Tahe med boards fra 130 - 225 liter og sejl fra 1.0 - 7.8 m2. Alt udstyr er pro light for at gøre det nemmest muligt. Stranden er overvåget af livreddere og vi har hele to følgebåde. Hos os er du i trygge hænder.

Tilmelding & flexibiltet

Vi kører fuld flex med kursus opstart alle ugens dage. I vælger selv om i vil tage vores tre dages kursus på tre efterfølgende dage eller om i vil springe dage over. Booking tilrådes da der er begrænsede pladser, men i er også altid velkomne til at møde op uden booking.

700,-

3 time på 1 dag
Start hver dag Kl. 12.00

Intro kursus

Kurset er bygget op som begynderkursets 3 første timer. Vi starter med instruktion på land. Efter kurset kan du windsurfe dine første kortere stræk. Ønsker at fortsætte til begynderkurset modregner vi hele det betalte beløb. Leje af windsurf udstyr og dragt er inkluderet i prisen. Børn kan deltage fra de er 5 år.

1.400,-

7 timer på 3 dage
Start hver dag kl. 10.00 & 15.00

Begynder kursus

Du kan efter kurset windsurfe selvstændigt, kender sikkerheds bestemmelserne på havet og grundlæggende vigeregler. Manøvrering, vendinger og sikkerhed læres på kurset. Afsluttes med certifikat. Windsurf udstyr og dragt er inkluderet i prisen. Børn kan deltage fra de er 5 år.

500,-

2 timer på 1 dag
Start hver dag kl. 12.00

Børne kursus

Opstart af de helt små fra 5 - 8 år. Vi windsurfer med bittesmå sejl, så det også for de mindste bliver legende let. Instruktøren er hele tiden indenfor få meter med støtte og moralsk opbakning. Kurset er de første de første 2 timer af intro kurset og man kan frit fortsætte sidste time om kræfterne rækker.

600,-

2 timer på 1 dag
Start hver dag kl. 15.00

Opfrisknings kursus

Til dig der har windsurfer engang og nu gerne vil tilbage på bræt. Vi starter med en genopfriskning af teori, lader dig snorestarte på stranden og pudser din stil af på vandet. Du kan nu færdes trygt på vandet igen.

600,-

Per time
Dagligt efter aftale

Pro kursus

Du har taget vores begynder kursus og windsurfet 6 - 10 timer efterfølgende på egen hånd. På kurset kan du vælge mellem at lærer hurtige vendinger (jibe og tack) eller planing (hvordan du sejler hurtigere).

500,-

2 timer på 1 dag
Alle hverdage kl. 17.00

After work

Tilbring en hyggelig stund på stranden efter arbejde med kollegaerne. Vi starter med en kort instruktion på stranden inden vi går på vandet og windsurfer. Bagefter er der kold rosé og take away pizza i vores strand lounge.
Psst... Overnatning kan tilkøbes!

Forældre pleje

Vi har indrettet surfskolen som beach lounge med gratis kaffe og lemonade så pårørende der ikke surfer også kan hygge.

Spis mad på stranden

Kalender

marts 2024
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
“Det var ret spændende. Hele familien var helt på. Selv den yngste der normalt ikke kan side stille var som suget ind i en ny verden. Tak for stor oplevelse”
Egon Svendsen
Holbæk
“Teenagerne var aktiverede og lærte både at windsurfe og fik nye venner, mens vi blev forkældede i hver vores strandstol med kaffe. Alle havde vi nogle gode dage”
Heidi Andersen
Odense

Surf camp´s

Alle vores kurser kan købes inklusiv overnatning og morgenmad.

2.000,-

/person
3 dage / 2 nætter

Windsurf camp

Begynder undervisning inklusiv leje af udstyr, overnatning, brunch og fællesspisning lørdag aften.

2.000,-

/person
3 dage / 2 nætter

Kite Camp

Begynder kursus inklusiv leje af udstyr samt to nætters overnatning i vores surf cabin.

1.000,-

/person
2 dage / 1 nat

Surf Camp

Tilbring et døgn med surfboards ud til eget surfbreak og fald i søvn til lyden af bølgernes klukken.
Comments are closed.
This site is registered on wpml.org as a development site.