SUP_ture

Stand up paddle

Balka strand Daglige kurser & ture Max 10 Personer

300,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 10.00 - 11.00

Intro kursus

På kursus lærer du korrekt padle teknik, vendinger, tur planlægning, sikkerhed og selvredning.

300,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 17.00 - 19.00

Sup & Rosé

Tag afsted langs Balka strand over Bro rev og til Snogebæk. Efter turen står vi klar med kold Rosé vin.

300,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 20.00 - 22.00

Sundowner

Guidet tur i solnedgangen. I roligt tempo sejler vi langs stranden til Snogebæk mens stjernene står op.

Tag med på SUP safari

Vi afslutter dagen med en rolig SUP ture fra surfskolen langs Balka strand over bro rev til fiskerlejet Snogebæk, hvor vi gør et kort stop inden vi padler tilbage. Børn kan deltage fra de er 6 år og vi har særlige slæbetove, så forældre kan trække ungerne om de bliver trætte undervejs. Turen foregår tæt på land og vi kan bunde hele vejen. På surfskolen er det muligt at spise egen medbragte aftensmad i vores strand café.

Lær at stand up paddle

Turen starter med et kort introduktion hvor du lærer at stå korrekt, padle og manøvrerer. Vi kommer også kort ind på søsikkerhed, så du kan klare dig på egen hånd om du vil købe eget bræt.

Professionel guide

Vores guider er uddannede instruktører - alle med minimum 10 års erfaring. Den daglige leder er lokal Bornholm med en fuld søfartuddannelse og speciale i søsikkerhed. Du er med andre ord i sikre hænder hos os og kan trygt overlade børnene til os. Pårørende der ikker er til vand eller skal passe børn er velkomne til at slappe af på surfskolen så længe.

Aftensmad på stranden

Medbring egen take away mad og spis aftensmad i vores hyggelige strand café med havudsigt før eller efter turen. Vi har alt service til såvel mad og vin samt bålfad, hvor der kan grilles skumfiduser.

Tilmelding & betaling

Booking tilrådes da der er begrænset med pladser. Send os en mail med navn, alder og højde på deltagerne samt hvad i vil booke og hvornår. Herefter modtager i en opkrævning på 50 pct. af beløbet. I er også altid velkomne til at møde op uden booking. Der er fri refundering indtil 2 timer før start - herefter 50 pct. refundering.

Psst.. Overnatning kan tilkøbes!

Kalender

maj 2024
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
“Mega fed oplevelse. Vaklede en del til at starte med, men efter bare en halv time havde vi alle godt styr på det. Kan klart anbefales til alle uanet alder. ”
Toke Elkjær
Gudhjem
“Suveræn oplevelse at padle rundt i solnedgangen og se stjerne stå op. Vi var enige om, at det er noget af det mest romantiske vi har prøvet.”
Martine Jensen
Roskilde

Øvrige aktiviteter

Fra august 2022 har vi også grotte snorkling, sæl safari ture og bådleje. Klik herunder eller find flere aktiviteter i menuen.

500,-

/person
3 1/2 time

Grotte snorkling

Tag med på grotte ekspedition til Helligdomsklipperne, hvor vi svømmer ind i de mange huler og grotter. Oplev Danmarks dybeste grotte "Sorte Gryde" der er 70 meter dyb.

1.200,-

Op til 8 pers.
4 timer

Bådleje

Bliv marinebiolog for en dag i egen båd og undersøg den Bornholmske østkyst fra Balka strand til Gudhjem. Snorkel ved klipperne og gør holdt i de mange hyggelige havne undervejs.

1.200,-

/person
4 timer

Sæl safari

Oplev Danmarks største koloni af gråsæler. I ekspeditionsbåde sejler vi rundt mellem Christiansø´s klippeskær og undervejds snorkler vi med sælerne ved Tat, hvor en koloni på +500 sæler bor.
Comments are closed.
This site is registered on wpml.org as a development site.