Sæl Safari

1.200,-/person
4 timer Max. 8 personer

Oplev Christiansø´s sæler

Omkring øgruppen Ertholmene ud fra Gudhjem der tæller Christiansø og Frederiks holder Danmarks største forekomst af gråsæler til. I ekspeditionsbåde sejler øerne rundt på jagt efter sæler og fugle. Ved Østerskær - Danmarks østligste punkt på bagsiden af Christiansø holder en koloni på 50 sæler til. Ved Tat - et skær som gør sig som Christiansø´s nordligste punkt holder 150 sæler til. Undervejs er der mulighed for at komme i vandet i varme våddragter og snorkle med sælerne. Turen til Christiansø fra Gudhjem sker med Christiansø færgen Ertholmen.

Du glemmer det aldrig!

Sæl safari til Christiansø er en spektakulær oplevelse. Faktisk så spektakulær, at WWF kårede Christiansø´s sæler til Danmarks største naturoplevelse i 2016.

Professionel guide

Alle vores ture omkring Christiansø ledes af uddannede instruktører - alle med minimum 10 års erfaring. Du er med andre ord i sikre hænder hos os.

Tag en "Sælfie"

Vi sejler helt tæt på sælerne som med tiden har vendt sig til os. Til dem af jer der skal i våddragterne, kommer sælerne nogle gange så tæt på os, at vi tager "sælfie´s" med dem.

Praktisk info

Alle "almindelige" raske mennesker kan deltage. Børn skal være min. 145 cm. Snorklingen foregår i 7 mm pro dragter der er varme året rundt. Booking per sms.

Se galleriet for flere billeder..

Tirsdag & torsdag

-Vi arrangere gerne extra ture andre dage efter aftale..

Kl. 18:00 - Omklædning & briefing
Kl. 18:15 - Sæl safari øerne rundt & snorkling
Kl. 19:00 - Sæl safari øerne rundt & snorkling
Kl. 22:00 - Afslutning

Book Today

december 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
“Holy shit det var fedt. Absolut en af de største naturoplevelser nogensiden!! Vi sejlede helt tæt på sælerne og vores guide Bjarke viste utroligt meget om sælerne og livet på Christiansø. Kan klart anbefales.”
Astrid McBeth
København
“Fantastisk tur, super guide og sælerne var bare så nuttede. Var først lidt bange for at hoppe i vandet til dem. Der var virkelig MANGE. Men guiden var helt rolig og talte mig igennem starten til jeg fandt roen”
Martine Jensen
Roskilde

Relaterede oplevelser

Er du den eventyrlystne er disse oplevelser nok også lige noget for dig!

400,-

/person
3 timer

Grotte snorkling

Tag med på grotte ekspedition til Helligdomsklipperne, hvor vi svømmer ind i de mange huler og grotter. Oplev Danmarks dybeste grotte "sorte Gryde" der er 70 meter dyb. Turen foregår som kombineret båd- og snorkeltur.

200,-

/person
1 1/2 time

Bådtur

Se den smukke Bornholmske klippekyst på helt tæt hold mellem skær og under de stejle klipper. Vi sejler på strækningen Svaneke og Hammeren efter aftale. Undervejs fortælles om den prægtige natur.

400,-

/per dag
2 timer

SUP

Intro kursus til dig der gerne vil prøve at stand up paddle (SUP) eller allerede kan det, men blot vil på en guidet tur rundt om Gudhjem til Melsted og Nørresand. Undervejs indtages en medbragt forfriskning.
Comments are closed.
This site is registered on wpml.org as a development site.