kitesurf_kurser

Bliv kitesurfer

Fra 1.200,-
Dueodde & Balka strand Daglige kurser Max 2 Personer

Kitesurfing

Hos os lærer du at kitesurfe efter det internationale forbund IKO´s retningslinjer der er modul opdelt fra level 1 -4. Efter endt begynder kursus har du opnået level 2 og kan kitesurfer frem og tilbage på egen hånd. Unge kan deltage fra de er 12 år og vejer minimum 50 kilo.

Dueodde & Balka strand

Sydbornholm er enhver kitesurfers drøm med bredde sandstrande og masser af plads. Indenfor bare 10 km er der tre gode spots. Vi står med stor sandsyndlighed på Dueodde strand, da vinden som oftes er i vest. Er den i øst er vi på Balka strand.

IKO undervisning

Hos os lærer du at kitesurfe efter det internationale forbund IKO´s retningslinjer der er modul opdelt fra level 1 -4. Efter endt begynder kursus har du opnået level 2 og kan kitesurfer frem og tilbage på egen hånd. Unge kan deltage fra de er 12 år og vejer minimum 50 kilo.

Udstyr & sikkerhed

Kitesurfing er fascinerende men begyndelsen er ikke nem og det er af alle surf disciplinerne særligt vigtigt med kitesurfing, at man er i kyndige hænder. Som lokal kender vi kysten ud og ind, vi anvender impact veste, hjelme med radiokontakt til instruktøren.

Tilmelding & betaling

Booking tilrådes i god tid da der er begrænsede pladser. Klik på kurset du ønsker og følg anvisningen. Dit kursus kan frit bookes om indtil 3 dage før kursusstart. Kræves booking - vi tager ikke imod nye elever på dagen.

3.000,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 14.00 - 17.00 (6 timer på 2 dage)

Begynder kursus

Nybegyndere har efter kurset opnået fortrolighed med kiten og kan kitesurfe de første meter selvstændigt, så de efter endt kursus kan øve videre på en tryg og forsvarlig måde. Manøvrering, vandstart og sikkerheds procedurer læres på kurset.

1.800,-

Inkl. udstyr & dragt
Kl. 11.00 - 14.00 (3 timer på 1 dag)

Intro kursus

For dig der blot ønsker at prøve kitesurfing kan du deltage i begynder kursets første 3 timer. Du lærer kite kontrol samt sikkerheds procedurer på land inden vi tager den første tur i vandet, hvor du bliver trukket afsted uden bræt.

1.200,-

Medbring eget udstyr
Efter aftale (2 timer på 1 dag)

Pro kursus

Til dig der vil træne på noget helt særligt som særlige vendinger, hoppe eller ride bølger for første gang. Bornholm er særligt velegnet til bølge ridning med rolige ikke alt for store bølger og god mulighed for downwinders.
Læs mere om IKO´s level 1 - 4 moduler her

Valgfri dage

Kitesurfing kræver særlige vindforhold hvorfor flexibilitet fra jeres side er påkrævet

Dag 1 (Intro kursus)
dfvdfvdfvdfvdfvdfv
Dag 2
df def vdd df
Psst... Overnatning kan tilkøbes!

Kalender

marts 2024
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
“Det var bare så spænende, råt og samtidigt luksus. Om end jeg er en frysepind frøs jeg slet ikke. Smuk smuk natur og og virkelig en uber trendy camp.”
Familien Jensen
Odense
“Bjarke du er bare verdensmester når det kommer til outdoor oplevelser. Alt var timet og tilrettelagt. Vi blev blæst bagover med indtryk og det var bare så hyggeligt.”
Roskilde

Juni deals

Vi skyder sæsonen 2023 igang med gode juni tilbud. Inviter kæresten, familien eller vennerne afsted på uforglemmelig smuttur til øen i søen.

1.250,-

/person
2 dage / 1 nat

Grotte snorkling

Tag med på grotte ekspedition til Helligdomsklipperne, hvor vi svømmer ind i de mange huler og grotter. Oplev Danmarks dybeste grotte "Sorte Gryde" der er 70 meter dyb.

1.250,-

/person
2 dage / 1 nat

UV jagt

Bliv marinebiolog for en dag og se den Bornholmske østkyst i egen båd med eller uden guide. Turen foregår iført varm våddragt og med medbragt camp til overnatning på kysten.

1.250,-

/per dag
2 dage / 1 nat

SUP

Lær at SUP surfe og på den smukke Bornholmske kyst. En nærmest meditativ oplevelse når vi iført varme dragter glider afsted helt lydløst tæt på land langs klipper og strand.
Comments are closed.
This site is registered on wpml.org as a development site.